top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıBahri Kaya

Bursa Anaokulu Tavsiye

Yeni Ufuklar Bursa Anaokulu, 2008 yılında Bursa’nın Eğitim semtinde kurulmuş, şimdi ise eğitim-öğretim faaliyetlerini Esenevler semtinde sürdüren eğitimci kadrosuyla, yenilikçi bakış açısıyla Bursa’nın en iyi anaokullarından bir tanesidir.

Kurulduğu günden bu yana Bursa en iyi anaokulu, hep daha iyiye ulaşmayı amaç edinen okulumuz; deneyimli, dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden eğitim kadrosuyla okul öncesi eğitimde Bursa’daki en iyi anaokullarının başında gelmektedir.

Çocukların bireysel farklılıklarını göz önünde bulunduran bursa anaokulumuz, zenginleştirilmiş eğitim programlarıyla her bir çocuğu potansiyelinin en üst seviyesine ulaştırmaktadır.

Yeni Ufuklar’da her çocuk özeldir, her çocuk ile özel olarak ilgilenilmektedir. Her öğrencinin gelişimi tüm alanlarda bireysel olarak takip edilmektedir. Böylelikle öğrenciye eğitim süresi boyunca gerekli alanlarda, özel çalışmalar yapılmaktadır.

Bursa Anaokulu

Okul öncesi dönem, çocukların birçok ilki yaşadıkları ve temel karakter yapılarının oluşumunun tamamlandığı bir dönemdir. Çocukların davranış alışkanlıklarının, zihinsel gelişimlerinin %80’i bu dönemde oluşmaktadır. Çocuklarımızın ilk öğretmen, ilk ders, ilk kendi ayakları üzerinde duruş, ilk etkinlik, ilk okul gezisi, ilk sıraya giriş ve daha birçok ilki yaşayacakları anaokulu dönemleri; onlar için bahar gibi olsun istiyoruz.

Renkli, eğlenceli, taze, umut dolu bir başlangıç için kurulduğumuz günden bu yana sevgi, gayret ve hiç eksilmeyen bir istekle çalışıyoruz. Yeni Ufuklar Bursa Anaokulu olarak, içimizdeki bitmeyen aşkla, ilk günkü heyecanla, çocuklarımızın “ilk”lerini en güzel şekilde yaşamaları, hiç unutulmayacak anılar biriktirmesini amaçlıyoruz.

Çocukların karakterlerinin şekillendiği, sosyal becerilerinin geliştiği dönem 0-6 yaş dönemidir. Bu dönemde edindikleri kazanımlarla kişiliklerinin temelleri atılmaktadır. Biz de onların gelişimleri için attıkları ilk adımda uluslararası standartta, yenilikçi bakış açısıyla eğitim vermekteyiz.

Bursa Anaokulu

Bursa En İyi Anaokulu

Yeni Ufuklar, çocukların araştıran, sorgulayan, iletişime açık ve düşündüklerini yansıtan mutlu bireyler olmaları yolunda ilk tohumları, derslerle, oyun ve etkinliklerle ekmektedir. Onların kendini tanıyarak, kendine güvenen kişiler olmalarını aile sıcaklığında güvenli bir ortamda sağlamaktadır.

Çocuklarımızın sosyal ve kültürel etkinliklerle sanatsal ve bedensel yönlerini geliştirmeyi, ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyor, onları ilkokula hazırlıyoruz.


Eğitimler, çocukların kendi bireysel hızında öğreneceği şekilde planlanmaktadır. Bursa anaokulları sıralamasında en iyi oyu alan Yeni Ufuklar’da çocuklarımıza öğrenmeyi öğretiyor, her gün yeni bir şey öğrenmenin, keşfetmenin güzelliğini aşılıyoruz. Çocuklarımıza hiç eksilmeyecek istek ve heyecanla, büyük bir tutkuyla eğitim veriyoruz.

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Bursa Reklam Ajansları

Merhaba! Size yardımcı olmak için buradayım. Belirttiğiniz anahtar kelimeler "Bursa Reklam ajansı, Bursa reklam ajansları, reklam ajansı bursa, Bursa ajans reklam" hepsi bir reklam ajansı hizmeti arad

Saldango: Bilginin Sanal Yansıması | Film Ve Genel Kültür

https://www.saldango.com/ Aslında hepimizin merak ettiği şeyler vardır, ve bunu araştırma yöntemine girdiğimiz zaman sorduğumuz ana soru vardır ve kesin cevaba bizi bu soru ulaştırır. Peki sizce asıl

Yazı: Blog2_Post
bottom of page